Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Problém je, že ti imigranti jsou sice lidi, ale oni si to o nás nemyslí. Pro ně jsme jen podřadní nevěřící, budoucí otroci.

Dá se respektovat pouze takový, kdo sám respektuje. Celý problém je v tom, že islám nikoho jiného nerespektuje. Ani demokracii, ani jinověrce, ani lidská práva.

17 1
možnosti
ZS

S pomocí uprchlíkům je to stejné, jako s pomocí někomu, kdo se topí. Všichni cítíme, že je třeba pomoci, ale pokud je někdo neplavec, je lepší, když ze břehu bude volat o pomoc, než aby se vrhl do vln a ohrozil tím sebe i tonoucího.

Stejně tak zastávám názor, že by se uprchlíkům mělo pomáhat, tato pomoc však nesmí být bezpečnostní nebo ekonomickou sebevraždou. Kvůli tomu byly nastaveny mezinárodními smlouvami jisté mechanismy, aby se po Evropě nemohly potulovat davy bezprizorných uprchlíků bez dokladů, o nichž hostitelské země neví zhola nic.

Evropa v tomto naprosto selhala. Měla vybudovat na svých hranicích záchytné tábory, kde by uprchlíci v důstojných podmínkách a se zabezpečenými všemi základními potřebami čekali na výsledek prověření jejich totožnosti, zdravotní prohlídku atd. (takže takové o něco lepší tábory než jsou v Turecku nebo Libanonu, protože Evropa má přece jen lepší infrastrukturu něco takového vybudovat, udržovat a zásobovat) Jednotlivé členské státy pak k tomu měly poskytnout dostatek odborníků z cizinecké policie. Váleční uprchlíci by pak s řádnými doklady mohli pokračovat dál, ekonomičtí by byli vráceni zpět s ponaučením, aby si požádali o pracovní povolení jako to dělají například Ukrajinci a teroristé by putovali rovnou do lochu. Nic z toho se nestalo a všichni se jen osočovali a hádali o nesmyslných kvótách.

3 0
možnosti
MK

Na Vaši nálepku "polofašisti" lze říci jen jediné: nevychovaný cucák, který ani neví, co ten výraz znamená, proto si jej dovolil použít. Nevědomost hříchu nečiní, ale nesmí se tvářit, že sežral všechnu moudrost světa!

17 0
možnosti
Foto

Snad poprvé s vámi souhlasím. Je nesmysl dávat předponu "polo":-/

0 14
možnosti
Foto

Naštěstí a díky bohu se ještě z imigrantů všichni nezbláznili, protože jinak by to s námi bylo moc zlé.

Ono to ale zase není tak těžké rozlišit, kdo se tady ve skutečnosti zbláznil.

Přece ten, kdo chce nějaké cizince z Afriky přijímat, ubytovávat, šatit a živit a poskytovat jim peníze, tak klidně může a nemusí za to vůbec demonstrovat. Ale ať tak učiní výhradně on sám a za své! Nikdo mu v tom v zásadě nebrání.

Jenže věc je jiná, protože tito demonstranti "přijímači a vítači" nechtějí tak činit sami, aby tak činili všichni ostatní! Tedy vlastně svým hloupým a pokryteckým demonstrováním vynucují na všech ostatních, aby ti ostatní udělali něco, co udělat nejenže nechtějí, ale co dokonce považují za přímo naprosto šílené a amorální, protože by tím ublížili vlastním dětem, rodičům i sami sobě!

Tam totiž rozumný člověk cítí a ví, že má určité morální i hmotné závazky a povinnosti, nikoli vůči někomu z Afriky, kdo se sem cpe, protože se chce jen mít lépe na náš účet!

Já se proto nedivím lidem, kteří se někdy i více emotivně brání tomu, aby je někdo takto "znásilňoval" a přikazoval jim, co mají dělat a ještě se přitom tvářil, že je nad nimi kdovíjak "morálně nadřazený!"

Takových nechutných pokryteckých "přijímačů a vítačů" ale naštěstí u nás není zase tak mnoho.

16 1
možnosti
PB

...... ešče se všeci nezbláznili, ale moc k temu nechybí,- jaro klepe na dveře !

2 0
možnosti
Foto

Souhlas. Právě díky vámi zmiňovaným roste nenávist a ti, proti kterým dotyční údajně vystupují, nabývají ve skutečnosti na síle.

0 0
možnosti
Foto

Z čeho dedukujete, že by demonstranté na Hradčanském náměstí (mezi nimiž jsem byl) by migranty věšeli? Zaznělo tam pár slov o nutnosti migraci zastavit, či alespoň rapidně omezit. To o věšení jste si vycucal z palce nebo jste uvíznul u jiné skupiny. Možná u shromáždění ND, to je toho obvykle plnè.

23 0
možnosti
MK

R^R^R^ Také jsem tam byl a tak mohu potvrdit: autor jen planě kecá, stejně jak jeho guru v parlamentu. Ten si jen hřeje polívčičku při kritice vlády, ale na náměstích to musí "odpracovat" jiní!

5 1
možnosti
ZB

Karma.Moc bych to neřešil.Ten střed,který ce nepřiklání ani k jednomu extrému je dost velký na to,aby podobní "bojovníci za národ" měli větší šanci na úspěch..Okamura měl posledně ve volbách asi 6 procent a všechny průzkumy ukazují,že obě rozhádané "vlastenecké strany" mají dohromady stále stejný počet voličů.Lidé nejsou hloupí.Toho ubožáka Bartoše,co se tak snaží budou volit zase jen ti největší primitivové...

0 15
možnosti
Foto

Ano, něco uprostřed. To podepisuji. A hlavně zapojit rozum.

6 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1656x
Student VŠE, fanoušek Sparty, člen ODS a zastupitel na Praze 2