Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud si reknou ze jsme uplny magori bude to jeste dobre horsi by bylo uplni magori

1 0
možnosti
Foto

Autore pan Fiala rozhodně řešení nemá-je to jen populistický blábol-řešením dle něj je problém přesunout jinam. Ta situace v Australii s pár tisíci migrantů je něco jiného než statisíce až miliony v Evropě-kde vezmete země ochotné migranty příjmout. Jiná je i dostupnost Austrálie, její demografické složení, potřeby jejich průmyslu....

Ostatně EU a další vyspělé země nedaly ani dost peněz OSN proto by financovaly uprchlické tábory v regionu-těžko zaplatí totéž někde jinde.

A vy jste si nevšiml jaký odpor části lidí budí to, že chce EU dát 3mld Eur Turecku?

Jinak se mýlíte většina těch co je pro pomoc uprchlíkům jich tady nechce co nejvíce, naopak by raději kddyby žádní nebyli. Jen chtějí dodržet mezinárodní zákony které jsme přijali a hlavně chtějí pomoci lidem v nouzi. Tedy chtějí udělat přesně to k čemu vyzývají křes ́tanské základy naší společnosti, na které se tak rádi odvolávají lidé co pomoc odmítají.

5 24
možnosti
ES

Člověk obvykle nemá sebevražedné sklony...

4 1
možnosti
ES

Jsou to lidi... Ale pro mě absolutně nepřijatelní (ubohý uprchlík byl nucen v bazénu ve Vídni znásilnit desetiletého kluka, protože byl sexuálně frustrován, neměl 4 měsíce sex; být rodičem toho děcka, tak nebožák nebude mít sex už nikdy), protože žijí ve středověku!

21 1
možnosti
RH

Je to odporné, ale není o odpornější, než kdyby ho znásilnil Rakušan.

6 6
možnosti
MN

Vy zde píšete o dvou extrémech. O neofašistech, kteří chtějí někoho věšet a o fanatických rudozelených extrémistech, kteří chtějí Afričana nebo Araba do každé rodiny.

Ale to jsou okrajové menšiny. Ta většina lidí v našem státě zde žádné imigranty z Afriky a Arábie prostě jen nechce. Nechce ani nikoho věšet, ani nikoho z těch podivných příchozích živit. Jen je tu nechce, nic víc a nic míň - kapišto?

A že bychom měli utíkajícím před válkou pomoci? No tak to bezpochyby. Ale takoví mezi těmi příchozími do Evropy nejsou. Tihle už neutíkají před něčím, ale za něčím.

18 1
možnosti
LN

...hm...tak mám doma dva polofašisty....vlastně tři...jne mně dnes v účasti určité věci zabránili....

4 0
možnosti
Foto

v západní Sýrii je klid a proto nechápu, proč neutíkají tam. Měli by domu blízko a až Rus rozseká IS a "umírněné" do nudlí, tak by si ten dům mohli postavit znovu. Jenomže ono těch uprchlíků z vybombardovaných měst je minimum. Většinou jsou to příživníci, kteří se chtějí přisát k sociálnímu systému nejštědřejších zemí EU.

7 2
možnosti
ON

A pán je ruský odborník;-D

1 3
možnosti
Foto

I53v60a39n 83M93a82r98e49k

6. 2. 2016 18:36

Někteří se "srocují" jiní pro změnu pořádají "happening" a k tomu to "nálepkování" ! 8-o RvRvRv

3 0
možnosti
VM

Sice si nemyslím že Sobotka zaslouží něco horšího než 25 na holou, ale ten argument "JSOU TO LIDI" je úsměvný. Třeba Mengele byl tedy např. ufon?

3 0
možnosti
PV

Na Hradcanskem namesti byli polofasisti? Jestli je myslen nekdo, kdo pracuje, radne plati dane, nechce tu jistou odpornou ideologii, nema problem s tim, pomoci opravdu potrebnym a odmitajici migranty ekonomicke, tak jako jsem ja, tak jo, jsem polofasista... hrajete si na pani objektivni s nadhledem a pritom hned rozdate nalepky... bravo madam...

10 2
možnosti
RH

Tak bláboly o mletí lidí (třeba muslimů) do masokostní moučky nebo zavírání jiných lidí do koncentráků nejsou normální. Zkuste si třeba poslechnout Bartoše nebo Černohorského. To je stejná liga jako mohamedáni.

2 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1656x
Student VŠE, fanoušek Sparty, člen ODS a zastupitel na Praze 2